Naam :
Dutch Blackball Association
KvK :
67991734
rekening :
NL55 RABO 0317 5369 07
e-mail :
administratie@dutchblackball.nl

Aanmeldingsformulier Full Member

Lees ook de toelichting onder aan dit formulier.* = verplicht in te vullen velden

Ik heb de Toelichting en Aanmeldingsprocedure hieronder gelezen, hierboven alles correct ingevuld en kan onderaan deze pagina het formulier verzenden.
Met het inzenden van dit formulier geef jij de DBA toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in onze administratie en waar nodig/wenselijk te publiceren op onze website en Facebook pagina in de diverse lijsten en klassementen die wij daar bijhouden. Tijdens onze evenementen zullen we deze ook projecteren op het beamerscherm.

Toelichting: 
  1. Met het inzenden van dit formulier meld je je aan als full member van de DBA en ga je een verplichting aan tot het betalen van de jaarcontributie.
  2. De individuele jaarcontributie bedraagt € 40,00 en dien je over te maken op rekeningnummer NL55 RABO 0317 5369 07. Vermeld in de omschrijving je naam en 'jaarcontributie'.
  3. Het lidmaatschap wordt voor 12 maanden aangegaan en start zodra het aanmeldingsformulier en de betaling van de contributie door de DBA is ontvangen. Er is geen sprake van een stilzwijgende verlenging.
  4. Een full member mag aan alle DBA evenementen deelnemen.
Aanmeldingsprocedure: 
  1. Vul dit aanmeldingsformulier volledig in en voeg een (pas)foto bij.
  2. Verstuur je aanmelding (je ontvangt direct een bewijs van verzending per mail, controleer eventueel je SPAM box).
  3. Betaal de individuele jaarcontributie.
  4. Na ontvangst van je aanmelding en de jaarcontributie stuurt de DBA binnen enkele dagen een bevestiging van jouw lidmaatschap.