Naam :
Dutch Blackball Association
KvK :
67991734
rekening :
NL55 RABO 0317 5369 07
e-mail :
administratie@dutchblackball.nl

Aanmeldingsformulier Dutch Blackball Competition 2020-2021

Inschrijfstop: 6 september 2020* = verplicht in te vullen velden

Ik heb de Toelichting en Procedure hieronder gelezen, hierboven alles correct ingevuld en kan onderaan deze pagina het formulier verzenden.

Toelichting: 
 1. Met het inzenden van dit formulier meldt je een team aan als deelnemer voor de Dutch Blackball Competition van de DBA en verplicht je je tot het betalen van de teamcontributie van het seizoen.
 2. De teamcontributie bedraagt in totaal € 25,00 en dient uiterlijk 20 september 2020 door de DBA te zijn ontvangen op rekeningnummer NL55 RABO 0317 5369 07. Vermeld in de omschrijving de teamnaam en 'teamcontributie 2020-2021'.
 3. Het team lidmaatschap wordt voor een heel seizoen aangegaan. Indien een team het seizoen niet start of gedurende het seizoen de competitie verlaat, vindt geen restitutie plaats.
 4. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 spelers.
 5. Vanwege promotie en media doeleinden verzoeken wij een unieke teamnaam te kiezen.
 6. Elke speler dient full member van de DBA te zijn en is zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de individuele contributie. Een speler is pas speelgerechtigd zodra de individuele contributie is voldaan.
 7. Een speler mag gedurende het seizoen niet van team wisselen.
 8. Teams krijgen zelf een licentie. Niet een vereniging, lokaalhouder of een speler.
 9. Bij de keuze voor een toplokaal is er geen vrije keuze voor het kiezen van de thuisspeeldag. De teams spelen op een gezamenlijke thuisspeeldag. Deze zal, in goed overleg, worden toegewezen door de DBA.
 10. Op één speellocatie mag per thuisspeeldag per tafel maximaal 1 team spelen.
Procedure: 
 1. Vul dit aanmeldingsformulier volledig in. Het bijvoegen van een teamfoto wordt op prijs gesteld.
 2. Verstuur je aanmelding (je ontvangt direct een bewijs van aanmelding per mail, deze mail kan in je SPAM box staan).
 3. Betaal de team contributie.
 4. Nadat de DBA de team contributie heeft ontvangen, krijgt de teamcaptain binnen enkele dagen per mail een bevestiging van de inschrijving.
 5. In week 37 en/of 38 (12, 13, 19 en/of 20 september 2020) vinden eventueel playoff wedstrijden plaats voor vrijgekomen licenties. Om hieraan deel te kunnen nemen dient de teamcontributie te zijn voldaan.
 6. De competitie start in week 44 (vanaf 26 oktober 2020). Het programma wordt gepubliceerd op de website www.dutchblackball.nl.
 7. Nieuwe spelers vullen zelf het aanmeldingsformulier ‘Full member’ in. Bestaande leden krijgen tijdig een mail hoe zij hun lidmaatschap voor een jaar kunnen verlengen.